Sari direct la conținut

WTA Bad Homburg: Jaqueline Cristian, înfrângere clară în runda inaugurală

HotNews.ro
Jaqueline Cristian
Jaqueline Cristian / Sursa foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Jaqueline Cristian a avut parte de un parcurs scurt la turneul WTA de la Bad Homburg, sportiva noastră fiind eliminată fără drept de apel de Emma Navarro, scor 3-6, 1-6, în runda inaugurală a competiție de categorie „500”.

Ocupantă a locului 65 în ierarhia mondială, Jaqueline a avut o zi slabă pe una dintre principalele sale arme, serviciul. De fapt, de aici au plecat toate problemele jucătoarei noastre.


Cristian și-a cedat în cinci rânduri gameurile de la lansare (de două ori în primul set și de trei în al doilea), iar victoria americancei s-a conturat după doar 66 de minute.


Navarro este numărul 17 mondial și cap de serie trei la competiția germană care se dispută pe iarbă (turneul este unul pregătitor pentru Wimbledon).


Pentru prezența pe tabloul principal de la Bad Homburg, Jaqueline va primi un punct în ierarhia WTA de simplu și un cec în valoare de € 8,825.


WTA Bad Homburg are loc pe iarbă, în perioada 23-29 iunie, face parte din categoria „500”, are premii totale în valoare de € 802,237, iar campioana en-titre este Katerina Siniakova (s-a impus în 2023).

INTERVIURILE HotNews.ro