Sari direct la conținut

WTA Budapesta: Xiyu Wang vs Anca Todoni – Misiune dificilă pentru româncă

HotNews.ro
Tenis de camp, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Tenis de camp, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Xiyu Wang – Anca Todoni, meci contând pentru primul tur de la Budapest Grand Prix, este programat, marţi, 16 iulie, nu înainte de ora 11:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.


Turneul de la Budapesta se desfăşoară la Academia de Tenis Romai din capitala Ungariei, în perioada 15-21 iulie 2024, pe terenuri cu zgură, şi este dotat cu premii totale în valoare de 267.082 USD.


Anca Todoni, o sportivă aflată în plină ascensiune, va avea o misiune dificilă în faţa lui Xiyu Wang, o fostă campioană la junioare la US Open.


Xiyu Wang (China, 54 WTA) vine în Ungaria după ce a fost elimiantă în primul tur la Wimbledon, scor 6-3, 3-6, 4-6 cu Donna Vekic (Croaţia, 37 WTA).


Chinezoaica, în vârstă de 23 de ani, are în palmares un titlu WTA, iar în carieră a câştigat până acum, doar din premii, suma de 2.077.301 USD; la Budapesta, şi-a asigurat deja cu un cec în valoare de 2.890 USD şi 1 punct WTA.


Anca Todoni (România, 118 WTA) a ajuns la Budapesta după ce a reuşit să joace cinci meciuri la Wimbledon, trei în calificări şi două pe tabloul principal, fiind eliminată în turul al doilea de Cori Gauff (SUA, 2 WTA), scor 2-6, 1-6.


Românca, în vârstă de 19 ani, are în palmares un titlu WTA Challanger şi cinci titluri ITF, iar în carieră a câştigat până acum, doar din premii, suma de 191.406 USD; la Budapesta, şi-a asigurat deja cu un cec în valoare de 2.890 USD şi 1 punct WTA.


Xiyu Wang şi Anca Todoni nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA, astfel că partida de la Budapesta este prima dintre cele două sportive.


Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul Total Seturi Sub 2,5: două seturi, indiferent de câştigătoare, în meciul Xiyu Wang – Anca Todoni.

Xiyu Wang – Anca Todoni Total Seturi Sub 2,5
Cotă 1,55

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro