Sari direct la conținut

WTA Palermo: Julia Riera vs Jaqueline Cristian – Românca, favorită pe zgura din Sicilia

HotNews.ro
Tenis de camp, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Tenis de camp, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Julia Riera vs Jaqueline Cristian, meci contând pentru primul tur al turneului feminin de tenis de la Palermo, este programat, luni, 15 iulie, nu înainte de ora 11:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Palermo Ladies Open are loc la Palermo, o localitate de 676.000 de locuitori, situată în Sicilia, şi este o competiţie WTA 250, cu premii de 267.082 USD; partidele sunt programate la complexul Country Time Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură (campioana en-titre este Zheng Qinwen).

Julia Riera, una dintre specialistele pe zgură, şi Jaqueline Cristian, în revenire după ce a fost trasă înapoi de o accidentare gravă, se întâlnesc într-una dintre cele mai intersante partide ale turneului de la Palermo (pe tabloul principal mai apare şi o altă româncă, Irina Begu).

Julia Riera (Argentina, 106 WTA) vine după ce a fost eliminată în primul tur la Challanger-ul de la Bastad, disputat tot pe zgură, scor 3-6, 1-6 cu Nuria Parrizas-Diaz (Spania, 165 WTA); la Wimbledon a ieşit tot din prima rundă, 2-6, 1-6 cu Marie Bouzkova (Cehia, 40 WTA).

Argentinianca, în vârstă de 22 de ani, are în palmares doar titluri ITF, şapte la număr, şi a câştigat în carieră până acum, doar din premii, suma de 292.104 USD; pentru prezenţa în primul tur la palermo şi-a asigurat un premiu în valoare de 2.889 USD şi 1 punct WTA.

Jaqueline Cristian (România, 62 WTA), favorita nr. 7, a ajuns la Palermo după ce a fost eliminată în turul al doilea la Challanger-ul de la Bastad, 7-6, 3-6, 6-7 cu Katarzyna Kawa (Polonia, 186 WTA), după ce trecuse în prima rundă de Nellie Taraba Wallberg (Norvegia, 843 WTA), scor 6-2, 6-2; la Wimbledon a ieşit din primul tur, scor 4-6, 2-6 cu Bianca Andreescu (Canada, 176 WTA).

Românca, în vârstă de 26 de ani, are în palmares 14 titluri ITF şi a câştigat în carieră până acum, doar din premii, suma de 1.425.204 USD; pentru prezenţa în primul tur la palermo şi-a asigurat un premiu în valoare de 2.889 USD şi 1 punct WTA.

Julia Riera şi Jaqueline Cristian nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA, partida de la Palermo fiind prima între cele două sportive.

Superbet oferă cota 2,40 pentru pronosticul Total Seturi Peste 2,5: trei seturi, indiferent de câştigătoare, în meciul Julia Riera – Jaqueline Cristian.

Julia Riera vs Jaqueline Cristian Total Seturi Peste 2,5
Cotă 2,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro