Sari direct la conținut

GSP: Cine este Cristina Trandafir, femeia atacată dur de Gigi Becali: "Cred că o să-i fie și rușine să mai vină pentru ce a făcut"

Patronul FCSB Gigi Becali, Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images
Patronul FCSB Gigi Becali, Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie de declarații dure la adresa grecului Kyros Vassaras, președintele CCA. După FCSB – FC Botoșani 3-2, Gigi Becali a atacat-o pe Cristina Trandafir, cea care a fost arbitru VAR, și a avut mai multe derapaje sexiste. Acum, omul de afaceri a avut din nou cuvinte dure și nu l-a menajat nici pe Kyros Vassaras.

„Nu e domnișoară, e doamnă. Vine pe la biserică la noi la bază. Nu știu dacă o să mai vină, dar ea venea. Cred că o să-i fie și rușine să mai vină pentru ce a făcut.

Am înțeles că e secretara lui Vassaras, o să mă interesez mai bine. Ține, mă, secretara. Acum vrei și cu secretara?! Adu familia toată să o pui împotriva mea! Luptați-vă toți împotriva mea! Dacă o să vrea Dumnezeu, Vassaras și Burleanu o să se dea peste cap.

De la început trebuia cineva care are putere în țara asta și care să spună «Ce faci, Burleanule?» Noi chiar suntem ultimii handicapați ai globului?! Chemăm un grec să ne învețe să delegăm arbitri. El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri. Ce avem, mă, suntem handicapați? Omul dă galben și îl cheamă din VAR…” , a declarat Gigi Becali.

Citește mai mult pe gsp.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro