Sari direct la conținut

MPR Agency – Partener de comunicare al Galei Europene a Spitalelor Private și noua agenție de PR a PALMED

Smile Media
Andreea Cristea, Foto: MPR Agency
Andreea Cristea, Foto: MPR Agency

MPR Agency a fost partenerul de comunicare al Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED în organizarea celei de-a treia ediții a Galei Europene a Spitalelor Private, desfășurată recent la Palatul Parlamentului din București. În urma acestui parteneriat de succes, MPR Agency devine oficial agenția de comunicare a PALMED.

MPR Agency, agenție de marketing și comunicare specializată în domeniul sănătății cu o experiență de peste un deceniu în industrie, este partener exclusiv în Europa de Sud-Est al Global Health Marketing & Communications – cea mai mare rețea globală de agenții independente care activează în industria sănătății. Agenția premiată cu trofeul de aur în cadrul European Excellence Awards 2022 dezvoltă campanii și concepte inovatoare atât pentru clinici și spitale din România, cât și pentru companii farmaceutice, companii de healthtech, biotehnologie sau startupuri medicale.

Cristian Hotoboc, președintele PALMED, a declarat: „Suntem încântați de parteneriatul cu MPR Agency și de profesionalismul cu care au gestionat comunicarea Galei Europene a Spitalelor Private. Experiența lor vastă în domeniul sănătății și abordarea inovatoare ne oferă încrederea că, împreună, vom continua să promovăm excelența în asistența medicală privată din România și Europa„.

Este o onoare pentru noi să colaborăm cu PALMED și să contribuim la promovarea excelenței în sectorul medical privat din România și Europa. Ne angajăm să oferim soluții de comunicare inovatoare și eficiente, care să sprijine misiunea PALMED de a îmbunătăți standardele de sănătate și îngrijire a pacienților„, a adăugat Andreea Cristea, fondatoarea și CEO-ul MPR Agency.

Echipa MPR Agency reunește specialiști din toate ariile de marketing și comunicare, cu o vastă experiență dobândită atât în cadrul unor agenții de relații publice, cât și în cadrul unor companii importante. Portofoliul de clienți al MPR Agency include exclusiv companii din sfera medicală și medtech, consolidându-și astfel poziția de lider în comunicarea pentru sectorul sănătății.

Articol susținut de MPR Agency

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro