Sari direct la conținut

Doi palestinieni au încercat să intre în România ascunşi într-un camion condus de un ucrainean care aducea bulion din Turcia

HotNews.ro
Migranti, Foto: Politia de Frontiera
Migranti, Foto: Politia de Frontiera

Doi palestinieni care au încercat să intre în România ascunşi într-un camion condus de un cetăţean ucrainean și încărcat cu pastă de tomate au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu. Ei voiau să ajungă în Germania.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au transmis joi, că în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a ajuns pentru a intra în ţară un camion condus de un cetăţean ucrainean în vârstă de 41 ani, care transporta pastă de tomate din Turcia pentru România.

„La controlul de frontieră, poliţiştii au observat cablul asigurator dezlipit, motiv pentru care au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au depistat două persoane de sex masculin, în vârstă de 19 respectiv 40 de ani. În urma controlului făcut asupra persoanelor nu au fost descoperite documente care să le ateste identitatea, aceştia declarând că sunt cetăţeni palestinieni. Doreau să ajungă în Germania şi s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei”, au precizat poliţiştii de frontieră, citați de News.ro.

Cetăţenii palestinieni au fost preluaţi de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bulgare pentru continuarea cercetărilor. Pentru şoferul camionului a fost luată măsura de a nu i se mai permite să intre în România pentru o perioadă de cinci ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro