Sari direct la conținut

Reacția coordonatorului online al PSD după ce a fost dat afară. „Voi respecta cu sfintenie decizia presedintelui Liviu Dragnea! Îi voi ramane loial”

HotNews.ro
Captura Facebook, Foto: Facebook - Victor Ponta
Captura Facebook, Foto: Facebook - Victor Ponta

Dat afară după fake news-ul cu huiduiala Simonei Halep pe Arena Națională,​ George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, susține într-un mesaj trimis pe WhatsApp că va respecta „cu sfințenie” decizia lui Liviu Dragnea și-i va rămâne loial acestuia.

​„Vreau să vă multumesc tuturor pentru efortul depus! Sunteți o echipă minunată. V-am cerut întotdeauna mobilizare și disciplină! Tocmai pentru că eu sunt un om disciplinat! Voi respecta cu sfințenie decizia Președintelui Liviu Dragnea! Voi rămâne loial lui Liviu Dragnea. Este omul care a procedat absolut corect! Orice greșeală trebuie taxată imediat! Din acest moment vă anunt public că potrivit deciziei președintelui PSD Liviu Dragnea activitatea mea pe acest grup încetează imediat. Vă doresc multă baftă! Spor și nu uitați: mobilizare și disciplină!”, a scris George Harabagiu în mesajul transmis pe WhatsApp și prezentat pe Facebook de Victor Ponta.

George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, a fost dat afară de Liviu Dragnea după ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizații PSD au apărut mesaje în care se susținea că Simona Halep afost huiduită pe Arena Națională, în vreme ce la mitingul social-democraților a fost ovaționată. „L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Hotnews a relatat, marți seară, PSD a încercat printr-o mutare incredibilă să-i „repereze” onoarea Gabrielei Firea și a postat un material foto și video prin care transmit că Simona Halep a fost aplaudată în Piața Victoriei de sute de mii de oameni și huiduită pe Arena Națională de 20 de mii de oameni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro