Sari direct la conținut

Focuri de armă trase în Mizil după un scandal violent. Șase persoane reținute

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Polițiștii au tras vineri seară 4 focuri de armă în plan vertical după ce șase persoane au spart geamul unei case și au atacat un bărbat, potrivit IPJ Prahova, citat de Ziarul Incomod.

Potrivit comunicatului emis de IPJ Prahova, poliștii au fost alertați în jurul orei 20.00 de către un bărbat care a spus că a fost amenințat telefonic, iar la locuința sa au apărut mai multe persoane, dintre care șase au intrat în curte pentru a-l agresa.

„Ulterior, persoanele în cauză ar fi pătruns în locuința apelantului, spărgând geamul ușii de acces, agresându-l fizic. Având în vedere aceste aspecte, doi polițiști au efectuat 4 focuri de armă, în plan vertical, reușind să oprească acțiunea agresivă asupra apelantului, ulterior bănuiții părăsind curtea imobilului”, precizează IPJ Prahova.

Întrucât scandalul a continuat în stradă, unde mai multe persoane au adresat amenințări cu acte de violență, a fost solicitat sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Șase persoane au fost duse la Poliție pentru audieri, iar ulterior cei 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 53 de ani, din Mizil, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ei vor fi prezentați instanței cu propunerea luării unor măsuri preventive, fiind cercetați pentru violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Foto: Dreamstime.com

INTERVIURILE HotNews.ro