Sari direct la conținut

Director al Casei de Cultură a Studenților din Pitești reținut pentru viol. Victima, de 16 ani, bătută de soția bărbatului

HotNews.ro
Fetita abuzata, Foto: Srdjan Randjelovic | Dreamstime.com
Fetita abuzata, Foto: Srdjan Randjelovic | Dreamstime.com

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, director la Casa de Cultură a Studenților din Pitești, a fost arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat că timp de câteva luni a întreținut relații sexuale cu o fată de 16 ani. Dosarul împotriva bărbatului a fost deschis după ce soția bărbatului a bătut-o pe adolescentă, scrie News.ro.

Cercetările în dosarul deschis de poliţiştii din Piteşti au pornit, iniţial, de la o sesizare a unei adolescente care a reclamat la Poliţie faptul că a fost agresată fizic de o femeie.

”Ulterior, prin administrarea de probatoriu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024 un bărbat de 42 de ani din Piteşti ar fi întreţinut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea şi autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituţii publice de educaţie non-formală, instituţie unde minora frecventa mai multe cursuri”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Argeș, citați de News.ro.

Conform sursei citate, luni bărbatul a fost dus cu mandat la Poliția Piteşti, fiind reținut apoi pentru 24 de ore. Marţi, el va fi dus la Parchetul Judecătoriei Piteşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Curierul Zilei scrie că bărbatul este director al Casei de Cultură a Studenților din Pitești.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că în timpul liber fata de 16 ani frecventa cursuri la Casa de Cultură, iar în luna decembrie bărbatul şi adolescenta au început o relaţie. Recent, soţia directorului a aflat şi a decis să o pedepsească pe adolescentă, agresând-o fizic. Acela a fost momentul în care fata a mers la Poliţie şi a reclamat că a fost bătută de către femeie.

INTERVIURILE HotNews.ro