Sari direct la conținut

Angajat israelian al unui restaurant din București, amenințat cu pistolul de un alt bărbat

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat că a amenințat cu un pistol un angajat israelian al unui restaurant din Sectorul 1 al Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, miercuri, că ancheta în acest caz a fost declanșată în 19 iunie, când Secția 1 a fost sesizată că, în aceeași zi, un bărbat de cetățenie israeliană ar fi fost amenințat cu un pistol de către un alt bărbat, fiindu-i adresate totodată „injurii cu caracter rasist”.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi amenințat cu un pistol și ar fi proferat injurii unui angajat al unui restaurant din Sectorul 1. La data de 20 iunie polițiștii Secției 1 Poliție au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, spune Poliția Capitalei.

Totodată, au fost confiscate două arme de tip airsoft.

Bărbatul care l-a amenințat pe cetățeanul israelian este cercetat pentru infracțiunile de “amenințare”, “răspândirea, vânzarea sau confecționarea de simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii” și “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

INTERVIURILE HotNews.ro