Sari direct la conținut

VIDEO Incidente la metrou: Un bărbat s-a urcat pe un tren la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze un extinctor, dar a fost dat cu forța jos de un polițist / Eveniment similar și la Piața Romană

HotNews.ro
Metrou București, Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea
Metrou București, Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Un bărbat s-a urcat joi seară pe o garnitură de metrou în stația Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor. Un poliţist a fost nevoit să urce pe tren şi a reuşit să-l coboare pe bărbat, în aplauzele călătorilor. În paralel, un alt bărbat a pulverizat astfel de substanţe într-o garnitură în staţia Piaţa Romană, călătorii fiind debarcaţi, relatează News.ro.

„Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate pe Magistrala 2, în intervalul 21:00 – 21:30, din cauza unor persoane care au tulburat liniştea publică. Unul dintre aceştia a urcat la Piaţa Victoriei pe un tren aflat în staţionare pentru a împrăştia substanţe dintr-un extinctor. Cealaltă persoană a pulverizat substanţe dintr-un extinctor într-un tren aflat în staţia Piaţa Romană”, a transmis Metrorex, într-un comunicat de presă.

Compania precizează că pasagerii aflaţi în trenul din Piaţa Romană au fost debarcaţi în siguranţă.

Aceştia şi-au continuat călătoria cu un tren garat la cealaltă linie.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată apoi în condiţii normale, conform reprezentanților companiei.

De asemenea, echipele Metrorex au avizat Poliţia, iar bărbatul care a provocat incidentul de la Piața Victoriei urma să fie condus „la o unitate medicală de specialitate”, după cum au anunțat reprezentanții polițiștilor.

„În jurul orei 21.20, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Transportul Public au intervenit într-o situaţie în care un bărbat, în vârstă de 39 de ani s-a urcat cu o scară pe garnitura de metrou la magistrala M2 – staţia Victoriei. A fost dat jos de poliţişti, fără a suferi vreo vătămare, urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, a transmis Poliţia Capitalei.

INTERVIURILE HotNews.ro