Sari direct la conținut

[P] Summer beauty e aici: produse must-have în sezonul cald

[P] Summer beauty e aici: produse must-have în sezonul cald
Costum de baie Foto: Emag

Sezonul cald este perfect pentru plaja, vacante şi relaxare la terasă, dar şi pentru lookuri cool, colorate şi lejere. Vara te poţi juca cu produsele de îngrijire şi make-up pentru a obţine rezultate delicate, pline de culoare, pastelate şi o rutină de beauty cât mai simplă. O mulţime de produse de machiaj şi îngrijire se pretează perfect pentru sezonul cald, indiferent de ocazie.

Descoperă mai jos ce produse must-have nu trebuie să ratezi vara aceasta:

Glossul transparent

Unul dintre cele mai iubite produse de vară este glossul transparent. Poţi opta şi pentru variante uşor pigmentate, în nuanţe delicate de roz sau tonuri de nude pentru un plus de culoare în machiajul de zi cu zi. Glossul transparent se poate aplica ca atare sau peste rujul preferat. Cauta o formulă cu ingrediente hidratante, care să ofere supleţe buzelor, în special în zilele toride de vară.

Păstrează un astfel de produs în geanta ca să îţi reîmprospătezi machiajul buzelor ori de câte ori este nevoie.

Fondul de ten stick

Fondul de ten stick va deveni cel mai bun prieten al tău pe parcursul verii. Se aplică uşor, fără să ai nevoie neapărat de pensulă sau bureţel. Mai mult, poţi să îl foloseşti şi pe post de concealer sau corector şi să îl aplici doar în zona ochilor ori pentru a acoperi micile imperfecţiuni.

O mulţime de branduri oferă astfel de produse în catalogul lor, de la cele drugstore şi până la cele high-end. Astfel, poţi găsi fond de ten stick şi la preţuri accesibile, ce încep de la 30-40 de lei.

Crema cu SPF

Protecţia solară se aplică pe ten, decolteu şi gât zi de zi, în special în sezonul cald. Astfel, previi apariţia mai multor afecţiuni dermatologice, dar şi îmbătrânirea prematură a pielii.

Pentru vacanţe, cauta o cremă cu SPF care să nu îţi păteze costumul de baie sau prosopul de plajă. Există o mulţime de produse cu SPF ce nu pătează costumele de baie sau hainele, fie sub formă de ulei, fie sub formă de cremă sau spray.

Parfumul fresh

Anotimpul cald este momentul potrivit pentru parfumuri fresh, cu note de lămâie, neroli, bergamota sau grapefruit. Un parfum fresh se potriveşte perfect cu zilele toride de vară şi-l poţi purta chiar şi pe plajă, asortat cu un costum de baie cool.

Găseşti parfumuri fresh atât la casele mari de modă şi la parfumeriile de nişă, cât şi la branduri accesibile, de tip drugstore sau mass-market. Înainte de a achiziţiona un astfel de parfum, nu uita să îl testezi pentru a vedea dacă ţi se potriveşte.

Oja în nuanţe pastelate

Oja în nuanţe pastelate se va asorta foarte uşor cu o mulţime de lookuri de vară, de la costume de baie în culori tari şi până la rochii de în sau cămăşi de bumbac. Printre cele mai iubite nuanţe se număra bejul, rozul delicat şi lila. Indiferent ce tip de oja alegi, semipermanenta sau clasică, tonurile pastelate reprezintă varianta câştigătoare pe parcursul verii. Acestea se aplică uşor, mai ales dacă optezi pentru lacuri de unghii cu textură cât mai lichidă.

Blushul cremos

Un blush cremos se aplică cât ai clipi, direct cu degetele şi va merge de minune cu rochii de vara, jeanşi, cămăşi sau seturi de în. Îl poţi purta atât într-un machiaj de zi, cât şi într-unul de seară. Cauta culori cât mai potrivite pentru sezonul cald, precum roz, oranj sau teracotta. Variantele cu particule sclipitoare sunt numai bune pentru un look glowy, care să scoată orice ţinută din anonimat.

Mai mult, vei găsi şi blushuri cremoase multifuncţionale, care se pot aplica cu succes pe pleoape şi buze, pentru un machiaj de nota 10 în doi timpi şi trei mişcări.

Pentru un look ce inspiră vară, culoare şi soare include în trusa ta de beauty glossul transparent, blushul cremos, fondul de ten stick, oja în nuanţe pastelate şi nu uita de crema cu SPF.

INTERVIURILE HotNews.ro