Sari direct la conținut

Aglomeraţie la ieșirea de la Giurgiu spre Bulgaria: timp de aşteptare de 2 ore. În Vest, cea mai aglomerată este Vama Petea, unde se aşteaptă 150 de minute

HotNews.ro
Cozi enorme inainte de podul Giurgiu-Ruse, Foto: Hotnews
Cozi enorme inainte de podul Giurgiu-Ruse, Foto: Hotnews

Aglomeraţie la Giurgiu pe sensul de ieşire spre Bulgaria: timp de aşteptare de 2 ore. Pe frontiera de vest, cea mai aglomerată este Vama Petea, unde cei care vor să iasă din ţară aşteaptă 150 de minute

Timpul de aşteptare la Vama Giurgiu, pe sensul de ieşire spre Bulgaria este de 120 de minute, sâmbătă dimineaţă. Pe frontiera de vest, cea mai aglomerată este Vama Petea, unde cei care vor să iasă din ţară aşteaptă 150 de minute.

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse este de 120 de minute,

”Pe sensul de intrare 4 artere, pe sensul de iesire 4 artere. Lucrări de reparatie a podului pe partea BG.Circulaţia se desfăţoarăpe o singură bandă, alternativ, în sistem semaforizat”, indică sursa citată.

În ceea ce priveşte frontiera de vest, spre Ungaria, cea mai aglomerată este Vama Petea, timpul de aăteptare fiind de 150 de minute.

”Intrare: 2 artere; Iesire: 6 artere.TRAFIC INTENS – numar foarte mare de autoturisme prezente la control”, consemnează site-ul Poliţiei de Frontieră.

La Vama Urziceni, cei care vor să iasă din ţară trebuie să aştepte 90 de minute.

”Intrare: 1 arteră; Iesire: 4 artere.TRAFIC INTENS – număr foarte mare de autoturisme prezente la control”, conforrm Poliţiei de Frontieră.

La Nădlac, timpul de aşteptare este de o oră.(news.ro)

INTERVIURILE HotNews.ro