Sari direct la conținut

Rectorul Universităţii Tehnice din Iaşi, Dan Caşcaval, s-a înscris în PSD şi vrea să candideze la parlamentare

HotNews.ro
Rectorul Universităţii Tehnice din Iaşi, Dan Caşcaval, s-a înscris în PSD şi vrea să candideze la parlamentare
Dan Caşcaval, rector Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iaşi (FOTO: AGERPRES)

Rectorul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Dan Caşcaval, s-a înscris în PSD şi, totodată, în competiţia internă a partidului pentru a fi desemnat candidat la alegerile parlamentare.

Conducerea filialei ieşene a PSD a confirmat faptul că rectorul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, Dan Caşcaval, a devenit de „puţin timp” membru PSD şi că s-a înscris în competiţia internă pentru a fi nominalizat candidat la alegerile parlamentare.

Liderul PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a confirmat pentru agenția News.ro că vor exista discuţii în cadrul filialei privind candidatura rectorului ieşean şi că o decizie ar putea fi luată săptămâna viitoare.

„Este un câştig pentru filială şi ne bucură venirea sa în PSD. Am construit în timp o relaţie cu rectorul Dan Caşcaval. Orice preşedinte de organizaţie şi-ar dori să aibă astfel de persoane în structuri de reprezentare locale sau naţionale. El este membru PSD şi vom avea discuţii la nivel intern privind candidatura sa”, a declarat Cojocaru.

Listele PSD Iaşi pentru Senat şi Camera Deputaţilor ar urma să fie finalizate în următoarele două săptămâni, afirmă surse din partid. În cursă s-au înscris 29 de membri ai PSD.

Social-democraţii ieşeni susţin că ar putea obţine şase mandate la alegerile parlamentare, două la Senat şi patru la Camera Deputaţilor.

INTERVIURILE HotNews.ro