Sari direct la conținut

VIDEO „Urși panda” care latră la o grădină zoologică din China / Reacția vizitatorilor

HotNews.ro
VIDEO „Urși panda” care latră la o grădină zoologică din China / Reacția vizitatorilor
Așa-ziși urși panda la o grădină zoologică din China - FOTO: Captură Youtube

Vizitatorii de la o grădină zoologică din China s-au declarat indignați după ce au descoperit că așa-zișii „urși panda”de acolo erau doar câini vopsiți, scrie tabloidul american New York Post.

Ei au spus că și-au dat seama că ceva nu este în regulă la grădina zoologică din Shanwei atunci când unul dintre „urșii panda” a început să gâfâie și să latre, potrivit presei locale.

O înregistrare video realizată de un vizitator arată unul dintre animalele deghizate gâfâind ca un câine.

Grădina zoologică din China a recunoscut că vedetele sale sunt doar câini pictați, notează și CNN.

Videoclipul, postat luni pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, a devenit viral, fiind distribuit de peste 1,4 milioane de ori și apreciat de peste 725.000 de utilizatori.

Într-o fotografie distribuită de un alt utilizator pe rețelele de socializare, cele două animale pot fi văzute într-o incintă, lângă un semn pe care scrie „câini pictați”.

În luna mai, NBC News a scris că Grădina Zoologică Taizhou din provincia Jiangsu a vopsit și ea câțiva Chow Chow ca să arate ca niște panda. La momentul respectiv, oficialii grădinii zoologice au declarat presei de stat chineze că au prezentat animalele drept „câini panda” și că nu au indus intenționat pe nimeni în eroare.

INTERVIURILE HotNews.ro