Sari direct la conținut

AUR își prezintă candidații la alegerile parlamentare / Ce nume cunoscute apar pe listă

HotNews.ro
Președintele AUR, George Simion, Foto: Inquam Photos / George Călin
Președintele AUR, George Simion, Foto: Inquam Photos / George Călin

AUR îşi prezintă duminică cei peste 600 de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie, printre care se regăsesc Mohamad Murad, Tudor Ciuhodaru şi Mugur Mihăescu, transmite News.ro.

Candidează pentru Parlament din partea AUR şi fostul poliţist Valer Kovacs, cel a devenit cunoscut în spațiul public după ce i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta şi casca de poliţst şi care a fost destituit pentru o serie de încălcări disciplinare.

”Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) prezintă astăzi, 22 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane din Bucureşti, lista celor peste 600 de candidaţi pentru alegerile pentru Parlamentul României din 1 decembrie”, a anunțat formaţiunea condusă de George simion.

Printre numele candidaţilor care se vor regăsi pe listele formațiunii conduse de George Simion se numără Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Ciprian Nicolae, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Peter Costea, Avram Fiţiu, Maria Lăcrămioara Nicolescu,  Mugur Mihăescu, Svetlana Gomboş, Mihail Neamţu, Valer Kovacs.

Dintre candidaţii enumeraţi, Marius Dorin Lulea, Mohamad Murad, Radu Baltasiu, Dorina Barcari, Tudor Ciuhodaru, Ciprian Nicolae, Avram Fiţiu şi Valer Kovacs se regăsesc şi în Guvernul din umbră anunţat de liderul partidului, George Simion, în luna august.

În urma evenimentului de prezentare a candidaţilor, membrii AUR vor putea vota în cadrul Platformei AUR candidaţii înscrişi pe lista pentru alegerile parlamentare până pe 10 octombrie.

”Voturile exprimate în platformă reprezintă un criteriu pentru stabilirea ordinii pe lista de candidaţi”, potrivit AUR.

INTERVIURILE HotNews.ro