Sari direct la conținut

VIDEO Un șofer a legat un câine de mașina cu care căra un butoi și s-a plimbat prin orașul Năvodari

HotNews.ro
VIDEO Un șofer a legat un câine de mașina cu care căra un butoi și s-a plimbat prin orașul Năvodari
Echipaj de poliție Foto: Vlad Ispas / Alamy / Alamy / Profimedia

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu un câine legat de un autoturism, patrupedul fiind nevoit să alerge pentru a ține ritmul. Incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Năvodari.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, luni, că poliţiştii au început cercetările după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un câine care este legat de o maşină care circulă pe o stradă din Năvodari, potrivit News.ro.

„La data de 23 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari s-au sesizat din oficiu, cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public, referitoare la un câine legat de un vehicul, care circula pe drumurile publice. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei Oraşului Năvodari”, au anunţat poliţiştii.

În acest caz au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu – Compartimentul Protecţia Animalelor. Ei vor decide măsurile care se impun după ce câinele va fi examinat de specialişti.

În imaginile postate pe TikTok se observă un câine legat în spatele unei maşini care avea legat pe plafon un butoi mare albastru.

@andreiusstefanut

in navodari jud constanta acum cateva minute 23.09.2024

♬ original sound – anonim

În momentul filmării, autoturismul este oprit, dar apoi se pune în mişcare, iar câinele este nevoit să alerge pentru a ține ritmul cu mașina.

INTERVIURILE HotNews.ro