Sari direct la conținut

Surpriza noului sezon MasterChef: șorțul de aur. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu îl oferă în ediția de marți / Emisiunea de luni, lider de audiență

HotNews.ro
Surpriza noului sezon MasterChef: șorțul de aur. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu îl oferă în ediția de marți / Emisiunea de luni, lider de audiență
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Foto: captură video

Cei trei chefi reveniți la Pro TV au fost din nou lideri de audiență cu emisiunea care a fost difuzată luni seara, la care s-au uitat aproape 1,2 milioane de telespectatori. În ediția de marți, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu oferă pentru prima dată șorțul de aur, o noutate pentru show-ul de televiziune. 

Emisiunea de luni a fost lider absolut de audiență, conform Pro TV. Pe locul doi s-a clasat Antena 1, care în același interval orar a difuzat o ediție a emisiunii „Asia Express”. 

„Emisiunea MasterChef România a înregistrat 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 25,4% pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul secund avea 5,3 puncte de rating și un share de 18,4%”, a anunțat Pro TV.

„La nivel național, aproape 1,2 milioane de telespectatori au prins gustul competiției, iar în minutul de aur, la ora 21:04, peste 1,5 milioane de români se uitau la MasterChef”, a mai adăugat televiziunea. 

Cei trei chefi vor oferi șorțul de aur 

În ediția de marți seara, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor oferi unui concurent șorțul de aur, o noutate a acestui sezon. 

Concurentul care primește șorțul de aur merge direct în bucătăria MasterChef și se va duela în gătit cu alți 17 concurenți care vor să câștige premiul de 75.000 de euro. 

„Din punctul meu de vedere, ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România”, îi va spune chef Florin Dumitrescu concurentului care va primi șorțul de aur. 

Sezonul 9 al emisiunii MasterChef se difuzează săptămânal, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30. Premiera noului sezon a avut loc în 10 septembrie.

INTERVIURILE HotNews.ro