Sari direct la conținut

MasterChef 2024 începe marți seară, la Pro TV. Vor fi jurați chefii plecați de la Antena 1: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

HotNews.ro
MasterChef 2024 începe marți seară, la Pro TV. Vor fi jurați chefii plecați de la Antena 1: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
MasterChef România. Foto: captură foto

Sezonul 9 al emisiunii MasterChef România revine marți seară la ProTV, de la ora 20:30. Ediția este marcată de revenirea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărtălescu în juriul show-ului prezentat, tot din acest sezon, de Gina Pistol. 

Emisiunea va fi difuzată săptămânal, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30. 

Celor trei chefi li se alătură și Gina Pistol, fosta prezentatoare Chefi la cuțite

Sezonul 9 al emisiunii MasterChef marchează mutarea de la Antena 1 a celebrilor chefi și a prezentatoarei Gina Pistol, după zece ani. Cei trei chefi se întorc la Pro TV după ce, în toamna anului trecut, au refuzat să mai participe la filmările emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, din cauza unor neînțelegeri cu echipa de producție. 

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au apărut pentru prima dată la TV în postura de jurați în primul sezon MasterChef România, difuzat în 2012 de Pro TV. 

Ce spun cei trei chefi despre cel mai nou sezon al MasterChef România 

Chef Sorin Bontea spune că motivul pentru care a ales să se întoarcă în show-ul difuzat pe Pro TV este acela că este locul „care poate schimba destine”. 

„Patima asta a gătitului va face întotdeauna diferența dintre ceva obișnuit și ceva cu adevărat bun. MasterChef a creat profesioniști din amatori”, a spus Bontea. 

„MasterChef România înseamnă începutul meu în televiziune și acum întoarcerea acasă. Este show-ul oamenilor obișnuiți care au făcut din gătit o pasiune. Vreau să simt această pasiune, nu doar pentru gust, ci și pentru trofeu. Este momentul suprem în care talentul și munca depusă sunt testate la maximum”, a spus și chef Florin Dumitrescu. 

Chef Cătălin Scărlătescu spune că MasterChef a „revoluționat gastronomia din România”. 

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat juratul. 

INTERVIURILE HotNews.ro