Sari direct la conținut

Primăria Capitalei a redeschis parcarea de 500 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon

HotNews.ro
Primăria Capitalei a redeschis parcarea de 500 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon

Primăria Capitalei a redeschis parcarea de 500 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon, a anunțat primarul general, Nicușor Dan. Aceasta a fost închisă de la 1 septembrie, timp de o lună, pentru curățenie și igienizare. Accesul este gratuit, pentru a încuraja navetiștii să lase mașina acolo și să vină spre centrul orașului cu transportul public.

„Am redeschis parcarea supraterană de la intersecția Șos. Vergului cu Șos. Pantelimon, după o amplă acțiune de salubrizare și igienizare.  Parcarea, care are 500 de locuri, va avea asigurată paza și va beneficia în continuare de servicii de curățenie. Accesul este gratuit”, a anunțat Nicușor Dan.

Primăria Capitalei a inaugurat în mai 2022 parcarea de 500 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon. Aceasta a fost gândită pe modelul ”park&ride”, cei care vin din Ilfov la muncă în București să poată lăsa mașina acolo și să vină în centrul orașului cu transportul public. Construirea parcării a costat circa 65 milioane de lei.

Cu toate că accesul în parcare este gratuit, aceasta a fost mai mult goală, nefiind folosită nici de riverani, nici de navetiști la capacitate maximă. Apoi, fiindcă municipalitatea nu a avut contract de mentenanță și curățenie, parcarea s-a umplut de mizerie.  

INTERVIURILE HotNews.ro