Sari direct la conținut

Leroy Merlin a investit 2 mil. euro pentru deschiderea magazinului din Pitești Shopping Park

Leroy Merlin a investit 2 mil. euro pentru deschiderea magazinului din Pitești Shopping Park
Deschiderea magazinului Leroy Merlin din Pitești Shopping Park Foto: Leroy Merlin

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a inaugurat astăzi, 2 octombrie, primul său magazin din municipiul Pitești, în urma unei investiții de peste 2 milioane de euro. Situat în Pitești Shopping Park, pe o suprafață de 9.000 de metri pătrați, noul magazin are peste 120 de angajați, responsabili de asigurarea unei experiențe de cumpărare plăcute pentru toți clienții magazinului, ce vizează o politică de prețuri mici în fiecare zi.

Magazinul, poziționat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 180B, este deschis publicului de luni până sâmbătă, în intervalul 07:00-21:00, și duminică între 08:00 și 20:00. Din cei 9.000 de metri pătrați construiți, aproximativ 7.000 de metri pătrați sunt  dedicați zonei de vânzare, iar magazinul oferă clienților și circa 180 de locuri de parcare. Prin inaugurarea noii unități comerciale, Leroy Merlin își propune să fie mai aproape de locuitorii județului Argeș și să le ofere o experiență de cumpărare mai accesibilă.

Compania își propune să ofere în Pitești o experiență de cumpărare accesibilă, asigurarea celor mai bune prețuri, aliniate nevoilor locale, cu scopul de a consolida relația cu consumatorii din regiune și de a deveni prima opțiune în domeniul produselor pentru construcții, decorațiuni și grădinărit.

default

„Deschiderea magazinului din Pitești este un pas important în strategia noastră de expansiune, care vizează să fim cât mai aproape de consumatori, în special în regiunile unde nu eram deja prezenți, și să le oferim prețuri mici în fiecare zi. Alegerea locației în Pitești Shopping Park a fost firească, deoarece împărtășim aceleași valori și aceeași poziționare – soluții, servicii și produse de calitate, sustenabile, la prețuri mici, în fiecare zi – pentru toți clienții noștri. În plus, a fost evidentă dorința argeșenilor de a veni mai aproape de ei, din prezența tot mai ridicată pe platformele online Leroy Merlin. Suntem încântați că de astăzi facem parte din această comunitate și contribuim la îmbunătățirea experienței de cumpărare din regiune”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

În noul magazin de DIY, argeșenii vor beneficia de întreaga gamă de servicii oferite de Leroy Merlin, inclusiv soluții pentru baie, bucătărie, grădină, selecție diversificată de vopsele decorative, precum și o varietate de gresie, parchet și alte materiale pentru acoperirea pardoselilor, toate la prețuri competitive. În plus, pentru a oferi inspirație clienților pentru proiectele lor de renovare și amenajare, în noul magazin Leroy Merlin va exista și o zonă special amenajată de expunere.  

Clienții care vor vizita noua unitate comercială în prima lună de la deschiderea sa oficială vor avea posibilitatea de a participa și la o tombolă în valoare de 15.000 lei, dacă achiziționează un produs din magazinul Leroy Merlin. 

Leroy Merlin Pitești va pune la dispoziția celor care îi trec pragul diverse opțiuni de cumpărare, adaptate preferințelor lor. Aceștia pot rezerva produsele dorite prin opțiunea Rezervă și Ridică, care le permite ridicarea personală în termen de două ore. Pentru cei care doresc să economisească timp, există opțiunea de Comandă telefonică pentru plasarea rapidă a comenzilor, sau Livrare la domiciliu pentru comenzile efectuate online. De asemenea, aplicația mobilă Leroy Merlin le oferă argeșenilor acces la întreaga gamă de produse disponibile în magazin, precum și la secțiunea „Inspirație,” care include articole și tutoriale video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare.

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 100 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a intraprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 22 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 16 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Articol susținut de Leroy Merlin