Sari direct la conținut

Nicuşor Dan spune în ce scenariu ar vota cu Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale

HotNews.ro
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul general al Capitalei spune că l-ar vota pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, dacă acesta ar ajunge în turul al doilea tur al alegerilor prezidenţiale împreună cu George Simion. Nicușor Dan a mărturisit că în finala prezidenţială în care au intrat Ion Iliescu şi Corneliu Vadim Tudor l-a votat pe Iliescu.

Primarul Nicuşor Dan a spus în emisiunea Insider Politic difuzată sâmbătă de Prima Tv că şi-ar dori ca în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale să intre un candidat de dreapta şi unul din stânga spectrului politic, însă nu exclude o finală prezidenţială între Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană.

Întrebat dacă va merge la vot în situaţia în care fostul şi actualul preşedinte al PSD vor intra în finala prezidenţială, edilul a răspuns: „Probabil că da”.

„Probabil că votez, pentru că tot timpul este o opţiune. Eu cred că asta e o atitudine pragmatică, care ţine de mersul înainte al societăţii”, a spus Nicuşor Dan, întrebat dacă va vota răul cel mai mic, conform News.ro.

Nicuşor Dan a mai spus că dacă în al doilea tur al prezidenţialelor ar intra Marcel Ciolacu şi George Simion, ar vota pentru Ciolacu. El a mărturisit că în finala prezidenţială în care au intrat Ion Iliescu şi Corneliu Vadim Tudor l-a susţinut pe Iliescu.

INTERVIURILE HotNews.ro