Sari direct la conținut

Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală în şase noi procese. Un reclamant spune că avea 16 ani când l-a molestat

HotNews.ro
Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat de agresiune sexuală în şase noi procese. Un reclamant spune că avea 16 ani când l-a molestat
Sean „Diddy” Combs. Foto: Profimedia

Rapperul şi producătorul de hip-hop Sean „Diddy” Combs, 54 de ani, se confruntă cu şase noi procese de abuz sexual, depuse luni pe numele său. Unul dintre procese a fost intentat de un bărbat, care îl acuză pe rapper că l-a abuzat sexual la vârsta de 16 ani, transmite Reuters.

Este pentru prima dată când Sean Combs este dat în judecată de o persoană care acuză că a fost abuzată pe când era minoră, notează Associated Press.

Procesele au fost intentate împotriva lui Combs la tribunalul federal din Manhattan și vin la o lună după ce artistul a fost acuzat penal de procurori de o schemă de trafic sexual şi extorcare, desfăşurată pe o lungă perioadă.

Combs a negat acuzaţiile în celelalte procese civile intentate împotriva lui şi a pledat nevinovat la acuzaţiile penale.

„În instanță, adevărul va prevala: domnul Combs nu a agresat niciodată pe nimeni sexual – adult, minor, bărbat sau femeie”, au declarat avocaţii lui Combs, luni, într-un comunicat.

Procesele au fost deschise de reclamanţi anonimi, inclusiv de un bărbat care îl acuză pe Sean Combs că l-a agresat pe când era minor.

„Timp de zeci de ani, Sean Combs a abuzat, molestat, violat, agresat, ameninţat şi forţat femei, bărbaţi şi minori pentru satisfacție sexuală, pentru a-şi afirma autoritatea şi pentru a-şi ascunde comportamentul oribil”, se afirmă în una dintre plângeri.

Reclamantul susţine că, în timpul unei petreceri la reşedinţa lui Combs din Hamptons, în 1998, rapperul i-a spus să-şi dea jos pantalonii şi i-a pipăit organele genitale. Reclamantul spune că avea 16 ani la acel moment.

Combs a fost arestat la 16 septembrie și acuzat de trei infracțiuni pentru conspirație, trafic sexual și transport pentru practicarea prostituției. El a pledat nevinovat pe 17 septembrie. Un judecător a respins cererea lui Sean Combs de eliberare pe cauţiune pe 10 octombrie şi a stabilit un termen de judecată pentru 5 mai 2025.

INTERVIURILE HotNews.ro