Sari direct la conținut

Descoperă gustul Julius Meinl și bucură-te de o cafea savuroasă, din confortul casei tale

Descoperă gustul Julius Meinl și bucură-te de o cafea savuroasă, din confortul casei tale
Julius Meinl

Toamna este anotimpul perfect pentru a te bucura pe îndelete de o ceașcă de cafea aromată. Fie că preferi gustul intens al unui espresso sau aroma fină a preparatelor cu lapte, Julius Meinl îți propune o gamă variată de cafea boabe din care poți alege sortimentul care ți se potrivește cel mai bine. Savurează în fiecare dimineață o cafea delicioasă, din confortul casei tale!

Cafeaua Julius Meinl conține doar boabe atent selectate și prăjite cu grijă, pentru a oferi un gust desăvârșit în fiecare ceașcă de cafea. O parte dintre sortimentele de cafea boabe Julius Meinl au obținut certificări de sustenabilitate, iar compania derulează constant inițiative prin care își dorește să contribuie pozitiv la transformarea întregii industrii de cafea, cum ar fi Programul Julius Meinl Generations sau Responsibly Selected Coffee.

Descoperă întreaga gama de cafea boabe Julius Meinl și alege sortimentul preferat

Gama Vienna este inspirată din Cultura Cafenelelor Vieneze și din moștenirea de peste 160 de ani a brandului. Te bucuri de note încântătoare de ciocolată neagră și nuci prăjite în sortimentul Espresso care conține boabe 100% Arabica, sau de arome de ciocolată și alune de pădure în sortimentul Melange, potrivit pentru preparatele cu lapte.

În același timp, Espresso 100% Arabica din colecția Premium a obținut certificarea RFA, care atestă faptul că un produs respectă cei trei piloni ai sustenabilității: social, economic și de mediu   și conține boabe din Brazilia și America Centrală pentru o aromă intensă, un gust bogat și o cremă fină. Alege-l pentru un espresso perfect sau optează pentru Caffè Crema pentru o experiență desăvârșită în savurarea preparatelor tale cu lapte.

Gustul clasic vienez îl poți regăsi și în sortimente cu tradiție precum Präsident și Jubiläum, iar pentru cei care preferă o aromă puternică și intensă, colecția Trend nu va dezamăgi: boabele provenite din America de Sud și Asia sunt prăjite special pentru a oferi o cafea cu personalitate.

Sortimentul tău preferat îți poate aduce premii în promoția toamnei Julius Meinl

Toamna asta te bucuri de gustul Julius Meinl și poți câștiga super premii! Între 16 septembrie și 31 octombrie 2024, dacă achiziționezi cel puțin 1kg de cafea boabe Julius Meinl și te înscrii în promoție, poți câștiga una dintre cele 3 excursii la schi în Austria sau alte zeci de premii care îți vor îmbogăți experiența la cafea.

Toamna devine și mai specială alături de o ceașcă de cafea aromată Julius Meinl! Indiferent de sortimentul preferat, fie că ești adeptul clasicului espresso sau al preparatelor mai delicate cu lapte, poți transforma fiecare dimineață într-o experiență unică. Alege calitatea și sustenabilitatea, iar în această toamnă, savurează gustul autentic al cafelei Julius Meinl și înscrie-te în promoția care te poate aduce mai aproape de super premii.

Articol susținut de Julius Meinl