Sari direct la conținut

SuperLiga: Gloria Buzău vs Hermannstadt- Scapă cine poate

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Gloria Buzău – Hermannstadt, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, vineri, 18 octombrie, de la ora 18:30, pe Stadionul Gloria din Buzău, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Gloria Buzău şi Hermannstadt, două echipe aflate în suferinţăşi care vor lupta, cel mai probabil, pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc într-o partidă echilibrată, care deschide etapa a 13-a din SuperLiga.

Gloria Buzău ocupă locul 16, ultimul, cu 10 puncte acumulate după 12 etape, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare cu FCSB, scor 2-3.

În partidele disputate pe teren propriu în acest sezon, echipa antrenată de Eugen Neagoe (care l-a înlocuit pe Andrei Prepeliţă) a bifat un succes, două remize şi două eşecuri, iar golgheterul buzoienilor este Constantin Budescu, cu trei reuşite în SuperLiga.

Atenţie, Gloria Buzău este echipa cu cea mai slabă apărare din campionat, cu 23 de goluri încasate în cele 12 etape, dar a păstrat poarta intactă în ultimele două partide disputate acasă!

Hermannstadt este pe locul 13, cu 13 puncte acumulate în cele 12 meciuri disputate până acum, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în runda trecută a cedat acasă, cu Sepsi, scor 0-4.

Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu este ultima într-o ierarhie a partidelor disputate în deplasare în actuala stagiune din SuperLiga, cu o remiză şi patru eşecuri, iar cel mai bun marcator al sibienilor este AlessandroMurgia, cu trei goluri în campionat.

De menţionat că Hermannstadt a încasat opt goluri în ultimele două etape şideţine a doua cea mai slabă apărare din SuperLiga, cu 20 de goluri primite în 12 meciuri (doar Gloria Buzău are mai multe, 23)!

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în sezonul regulat al ediţiei 2021-2022 din Liga 2, când Hermannstadt s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Gloria Buzău, scor 2-1. Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Gloria Buzău – Hermannstadt.

Gloria Buzău vs Hermannstadt. 1X
Cotă 1,47

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro