Sari direct la conținut

George Simion răspunde LIVE, joi, la întrebările cititorilor HotNews. Liderul AUR e invitat la emisiunea politică HotSpot

George Simion răspunde LIVE, joi, la întrebările cititorilor HotNews. Liderul AUR e invitat la emisiunea politică HotSpot
Inquam Photos / Virgil Simonescu

Preşedintele AUR, George Simion, vine, joi, de la ora 11.00, în studioul HotNews.ro, pentru a vorbi despre strategia sa la alegerile prezidenţiale, despre controversele pe care acţiunile sale le-au adus în spaţiul public şi pentru a răspunde la întrebările cititorilor noştri. Candidatul AUR în bătălia pentru Cotroceni este invitat la podcastul politic HotSpot.

  • Podcastul politic HotSpot este realizat de jurnalistul Laurenţiu Ungureanu, va fi difuzat live, în fiecare joi, de la ora 11.00 şi poate fi urmărit pe site-ul HotNews.ro, pe YouTube şi Facebook, iar principalele declaraţii vor fi transmise în regim LIVETEXT. 

Va intra George Simion în turul II? Poate participa AUR într-o alianţă de guvernare sau discursul liderlilor politici a distrus orice punte de comunicare cu colegii din Parlament? Există vreo legătură între George Simion, George Becali, Viorel Hrebenciuc şi Sebastian Ghiţă? Ce preţ trebuie să plătească membrii AUR pentru a-şi vedea numele pe listele de la alegerile parlamentare?

George Simion va vorbi, LIVE la HotNews.ro, despre miza AUR la alegerile prezidenţiale şi parlamentare şi va comenta cele mai recente evenimente din actualitatea politică. Preşedintele AUR va vorbi şi despre planul pe care-l are pentru a câştiga alegerile prezidenţiale şi despre ce vrea să facă dacă va fi ales în cea mai înaltă funcţie din stat.

George Simion va răspunde în direct și la întrebările cititorilor HotNews.ro.

Puteți trimite întrebările la adresa de e-mail hotspot@hotnews.ro sau într-un comentariu la acest articol. Moderatorul va selecta o parte dintre întrebări şi le va adresa invitatului. Alte întrebări de la public vor putea fi transmise şi în direct, în secţiunea de comentarii din YouTube.

Abonaţi-vă la HotSpot pentru a nu pierde interviul live!

INTERVIURILE HotNews.ro