Sari direct la conținut

George Simion, după declarațiile despre implicarea lui Hrebenciuc în campanie: „Îmi e greu să cred că poate să aducă voturi fără număr, ca maneliștii”

Viorel Hrebenciuc, Foto: Agerpres
Viorel Hrebenciuc, Foto: Agerpres

Candidatul la prezidențiale al AUR, George Simion, spune că a avut o discuție cu Gigi Becali și i-a spus că dacă vrea să candideze pe listele partidului său nu vrea să audă de „bandiții și nenorociții ăștia care au distrus România”, ca reacție la declarațiile lui Becali în care afirma că Hrebenciuc i-a cerut ajutorul pentru ca Simion să ajungă în turul II

„Vă zic discuția pe care am avut-o eu cu Gigi Becali, pentru că mi-e greu de crezut că acest Viorel Hrebenciuc poate așa, fără număr, fără număr, fără număr, în stilul maneliștilor, să aducă voturi”, a reacționat George Simion joi, în emisiunea politică a HotNews.ro, HotSpot. 

„Eu i-am zis lui Gigi Becali scurt, clar: Nea Gigi, e în regulă dacă vrei să candidezi, poți, dar să nu aud de bandiții și nenorociții ăștia care au distrus România. Înțeleg că ți-e prieten Hrebenciuc pentru că mi-a relatat și mie și episodul acesta cu Hrebenciuc, destul de amuzant”, a spus candidatul la prezidențiale din partea AUR. 

Întrebat de moderator dacă atunci declarațiile lui Gigi Becali arată că de fapt acesta nu îl ascultă, pentru că l-a implicat pe Hrebenciuc în campanie, George Simion nu a răspuns direct. 

„Nu știu cum ar putea Hrebenciuc să facă lucrul ăsta și nu știu de ce voturi dispune. Vă zic discuția mea cu Becali că îmi e greu să cred că Hrebenciuc poate să aducă fără număr ca maneliștii voturi. Însă ce mi se pare mie grețos, abominabil, este felul în care PSD-ul, timp de trei ani, patru ani a fost spălat de către sistem și făcut să pară așa… Frecventabil”, a spus Simion. 

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a susținut marți seara, 22 octombrie, la Realitatea TV, că fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc i-a vorbit despre planurile PSD de a-l duce pe liderul AUR, George Simion, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi». Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a declarat Becali, la emisiunea „Culisele Statului Paralel”, citat de realitatea.net.

Întrebat în ce calitate a venit să-i spună asta, Becali a spus că este prieten cu Hrebenciuc.

„A rămas singurul prieten adevărat din toți, e un mare caracter. I-am zis «dar după aia în turul doi să nu vă apucați să îl atacați pe Simion». Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo”, a mai spus Becali.

INTERVIURILE HotNews.ro