Sari direct la conținut

Alexandru Muraru preia șefia PNL Iași, în locul lui Costel Alexe

HotNews.ro
Alexandru Muraru preia șefia PNL Iași, în locul lui Costel Alexe

Biroul Executiv al PNL a hotărât luni, ca funcția de președinte al organizației Iași să fie preluată, interimar, de către deputatul PNL Andrei Muraru. Acesta este cunoscut drept un apropiat al președintelui Klaus Iohannis și totodată prim-vicepreședinte PNL Iași. Muraru va conduce filiala după suspendarea din funcție a lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Deputat de Iași, prim-vicepreședinte al filialei Iași a PNL, Muraru este și reprezentantul special al guvernului României pentru promovarea politicilor memoriei, combaterea antisemitismului și xenofobiei.

Potrivit surselor HotNews.ro, Ludovic Orban ar fi dorit să-l propună la șefia organizației pe deputatul Alexandru Kocsis însă organizația de Iași l-a propus de Alexandru Muraru.

Reamintim că Mihai Chirica și Costel Alexe s-au suspendat din funcțiile politice din PNL în urma problemelor cu justiția. Costel Alexe este anchetat de DNA în mai multe dosare și a fost implicat în o serie de scandaluri publice legate de numiri în funcții la Apele Române.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro