Sari direct la conținut

Termen prelungit la licitația pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, anunță Nicușor Dan

HotNews.ro
Nicusor Dan, Foto: Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan, Foto: Inquam Photos / George Calin

Termenul pentru depunerea ofertelor pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, cu o valoare estimată de peste 336 milioane lei, a fost prelungit până în 12 februarie 2024, ca urmare a interesului crescut din partea operatorilor economici şi a solicitărilor de prelungire a termenului, a anunțat marți primarul Capitalei, Nicușor Dan.

El a anunțat pe Facebook că a fost prelungit cu 30 de zile termenul de depunere a ofertelor pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, astfel că înscrierile în SEAP se pot face până în 12 februarie.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, proiectul are ca scop fluidizarea traficului pe direcţia est-vest, care în prezent se desfăşoară în condiţii dificile de siguranţă şi confort.

Principalul obiectiv este acela de a asigura desfăşurarea unui trafic în condiţii sporite de fluidizare, siguranţă şi confort, atât pentru participanţii la trafic care tranzitează zona, cât şi pentru pietonii şi vehiculele/bicicletele din zonele străbătute de strada Prelungirea Ghencea şi Bulevardul Ghencea sau în zonele apropiate acestora, se mai arată în anunţul de participare.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 336.449.590 lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro