Sari direct la conținut

Două tramvaie s-au ciocnit violent în București

HotNews.ro
Tramvaie in Bucuresti, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Tramvaie in Bucuresti, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Două tramvaie, unul vechi ș unul nou, s-au ciocnit violent în zona Ștefan cel Mare din București, potrivit Digi 24. Trei persoane au fost rănite.

Conform sursei citate, cei doi vatmani și un călător au fost răniți și au ajuns la spital.

Potrivit martorilor, tramvaiul 5, care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, avea macazul schimbat și s-a ciocnit cu tramvaiul 1, care venea pe aceeași linie, dar în sens opus, notează Libertatea.

STB a anunțat că traficul este blocat la intersecția Sos. Stefan cel Mare cu Str. Lizeanu din cauza unui eveniment de circulație.

Liniile 1, 10 si 16 sunt blocate la ora transmiterii aceste știri, potrivit STB.

„Pentru preluarea fluxului de calatori s-a infiintat linia naveta 601, de la Bucur Obor, pana la Gara Basarab”, a transmis compania de transport public.

Directoryul general al STB Daniel Istrate a declarat că din primele informații ar fi vorba despre o eroare umană, dar așteaptă finalizarea anchetei.

Brigada Rutieră București a precizat condițiile în care s-a produs accidentul.

  • „Astăzi, 24 decembrie a.c, în jurul orei 05:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulație care a avut loc la intersecția dintre șos. Ștefan cel Mare și str. Lizeanu.
  • Din informațiile preliminare s-au stabilit următoarele:
  • Conducătorul tramvaiului liniei 1 care circula pe șos. Ștefan cel Mare dinspre str. Vasile Lascăr a intrat în coliziune cu tramvaiul liniei 5 care se deplasa pe șos. Ștefan cel Mare dinspre Piața Obor în momentul în care acesta din urmă a efectuat virajul la stânga.
  • În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea ambilor conducători de tramvaie și a unui călător, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
  • Conducătorii de tramvaie au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.
  • În continuare efectuează cercetări pentru determinarea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.
  • Pe durata efectuării cercetării la fața locului circulația tramvaielor pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Ștefan cel Mare a fost restricționată”, a transmis Brigada Rutieră București.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro