Sari direct la conținut

Românul care și-a împușcat fosta soție în Ruse și apoi s-a sinucis fusese condamnat și eliberat pentru bună purtare

HotNews.ro
Scena crimei - imagine generica, Foto: Brian Jackson / Alamy / Alamy / Profimedia
Scena crimei - imagine generica, Foto: Brian Jackson / Alamy / Alamy / Profimedia

Presa bulgară a difuzat sâmbătă noi informații despre românul care a încercat să își ucidă fosta soție într-un salon de cosmetică din Ruse, Bulgaria, relatând că bărbatul avea antecedente penale, dar fusese eliberat din închisoare pentru bună purtare.

Potrivit presei bulgare, citate de Digi24.ro, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane, bărbatul a fost extrădat în 2018 în România ca să-și ispășească pedeapsa, dar mai apoi a fost eliberat pentru bună purtare.

După tentativa de omor, fosta sa soție este în spital în stare gravă și are nevoie de sânge.

Atacatorul s-a sinucis în mașina femeii, unde a fost găsit de polițiști.

Jurnaliștii din Bulgaria scriu că motivul agresiunii ar fi gelozia și că relația dintre ei era de mult timp tensionată. Aveau împreună doi copii.

După ce a împușcat-o pe femeie, el s-a sinucis într-un mod bizar

Presa bulgară a scris despre acest caz vineri, când a anunțat că un cetățean român și-a împușcat iubita, în orașul Ruse, iar la scurt timp a fost găsit mort în mașina femeii.

Totul s-a petrecut joi seară când bărbatul a venit la salonul unde femeia, cu care avea doi copii, lucra ca manichiuristă și a impușcat-o cu un pistol pe care îl deținea ilegal. Anterior, el a bătut-o.

Femeia a fost găsită inconștientă, cu cătușe la mâini, și a fost transportată în stare gravă la spital unde a fost operată. Mama femeii a fost cea care a alertat poliția, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon.

Bărbatul a fost găsit de poliție în mașina femeii la aproape două ore de la incident. El era mort. Poliția spune că acesta s-a sinucis inhalând gazele de eșapament.

Potrivit poliției bulgare, bărbatul are 46 de ani și este cetatean roman. A fost găsită și arma – un pistol „Makarov”, deținut ilegal de cetățeanul român.

Conform autorităților din țara vecină, bărbatul nu a avut condamnări în Bulgaria, însă în cadrul verificărilor s-a stabilit că în anul 2018 Parchetul din Ruse a executat un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România. El fusese condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de persoane.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro