Sari direct la conținut

Cardul Pluxee Cadou: Oportunitatea de a obține o mică victorie, ușor și rapid. Le oferi angajaților tăi ceea ce își doresc de Crăciun, din prima

Smile Media
Pluxe card cadou, Foto: Pluxee
Pluxe card cadou, Foto: Pluxee

Cardul Pluxee cadou deschide o lume de oportunități pentru companiile mici și mijlocii care vor să ofere recunoaştere angajaților lor de Crăciun, fără ca bugetul să aibă de suferit la final de an. Aproape 7 din 10 persoane sunt angajate într-un IMM și contribuie financiar la consolidarea economiei românești, generând 64% din veniturile statului. De aceea, merită să fie sărbătoriți pentru tot efortul și valoarea pe care le creează în companii de-a lungul anului.

Spiritul de echipă și pasiunea pe care angajații o pun în munca lor, prin care reușesc să depășească toate provocările mici și mari de-a lungul anului merită recompensate. Avantajele fiscale oferite de cardul Pluxee Cadou te ajută să le arăți angajaților tăi prețuirea și recunoștința pentru contribuția lor la succesul companiei. Cheltuiala este 100% deductibilă în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului. De asemenea, compania și angajatul sunt exceptate de la plata contribuției sociale obligatorii în limitele Codului Fiscal iar angajații sunt scutiți de plata impozitului pe venit de 10% (în limite stabilite în Codul Fiscal). Mai mult, poți comanda aceste carduri ușor și rapid din confortul biroului tău și le poți încărca și cu ocazia altor sărbători cu suma dorită.

Pe lângă avantajele fiscale, cardul Pluxee Cadou creează oportunități ca angajații să se bucure mai mult de ceea ce contează pentru ei accesând o rețea vastă de parteneri comerciali. Smyk all for kids, Intersport, Hervis, Meli Melo, CCC, Cărtureşti, Libris.ro, Cinema City, Therme, bilete.ro, Altex/ Media Galaxy sunt doar câțiva dintre partenerii cardului Pluxee Cadou, unde angajații tăi pot merge să-și aleagă exact cadoul dorit de ei, cadou care probabil există deja într-o listă de dorințe care așteaptă să se materializeze. Conform datelor noastre, dorințele din wishlist provin din categoriile de fashion, electronice & electrocasnice, home & deco și jucării.

Pluxee vine în ajutor tuturor celor care vor să împartă bucurie de Crăciun

Avantaje fiscale

Valoarea încărcată pe cardul Pluxee Cadou este scutită de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, în limita a 300 lei / angajat și/sau copil minor (per eveniment).

Comandă ușor, online

Cardul Pluxee Cadou poate fi încărcat de fiecare dată când vrei să oferi un cadou de sărbători, comod și rapid, din platforma Pluxee și confortul biroul tău. Fără ore în trafic și cadouri nereușite.

Cadoul inspirat

Cel mai inspirat cadou pentru angajații tăi: cadoul pe care și-l aleg singuri. Un studiu Ipsos arată că 49% dintre români dăruiesc mai departe cadourile de Crăciun.

Oferte speciale de la parteneri

Nu doar că angajații tăi au la dispoziție o rețea vastă de comercianți din care să-și aleagă însă foarte mulți dintre ei au conceput oferte speciale pentru sărbătorile de Crăciun.

Să oferi cadoul potrivit de Crăciun de la bun început pentru toți angajații, este o mică victorie. Să începem!

Articol susținut de Pluxee

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro