Sari direct la conținut

GSP: VIDEO. Piers Morgan a venit în România și s-a contrat cu Andrew Tate: „Nu cred că mai realizezi ce spui! Tu vrei ca femeile să fie sclave!"

Andrew Tate, Foto: Alexandru Dobre / AP / Profimedia
Andrew Tate, Foto: Alexandru Dobre / AP / Profimedia

Celebrul jurnalist Piers Morgan, 58 de ani, a venit la București pentru un interviu cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing.

Un dialog în care „Cobra” și-a continuat discursul extremist care l-a făcut viral înainte să fie arestat. De la conspirații anti-vaccin la lupta cu Matrixul, până la supunerea femeilor și batjocorirea lor: „Sclave cu genți Prada!”.

(…)

„Sunt femei care dacă te-ar auzi acum ar începe să râdă de tine. Ar spune că ești ridicol. Lumea reală nu este asta de care vorbești. Tu ești șeful, treaba ei e să te facă fericit pe tine, să fie fit pentru tine, bla, bla, bla. E misoginism! Nu vreau ca băieții mei să își dorească soții care să le fie slugi”, îi spune Piers Morgan care îi citește o nouă postare misogină de pe Twitter: „«Bărbații îți arată că te iubesc când îți spun ce să faci și nu te lasă să faci greșeli stupide. Vă salvăm de la inclinația de a face alegeri stupide. Dacă un bărbat nu îți dă instrucțiuni, nu te iubește. Dacă nu îi respecți instrucțiunile, nu îl iubești». E ridicol! Peste 8 milioane de oameni au văzut asta!”.

„Cred că tu nu realizezi că ce spui e greșit. Se vede în ce postezi că vrei control asupra femeilor. Sclave, ca să spun mai clar!”, continuă Morgan. „Sclave cu genți Prada, da!”, răspunde sarcastic Tate.

CITIȚI ARTICOLUL INTEGRAL PE GSP.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro