Sari direct la conținut

FOTO /VIDEO Un meteorit ar fi căzut peste o maşină, la Strasbourg

HotNews.ro
Strasbourg, Foto: Mapics, Dreamstime.com
Strasbourg, Foto: Mapics, Dreamstime.com

Pompierii şi Poliţia din Strasbourg au intervenit luni în cazul unui autoturism în plafonul căruia au descoperit o gaură cu un diametru de 50 de centimetri, fiind luată în calcul ipoteza căderii unui meteorit, scrie AFP.

Pompierii au fost chemaţi luni dimineaţa să intervină la o „degajare de fum dintr-o maşină” parcată într-un cartier de la periferia oraşului din Alsacia.

„(…) Bănuim că este vorba despre căderea unui corp stelar”, a scris Serviciul Departamental de Incendiu şi Salvare (SDIS) din Bas-Rhin în procesul-verbal al intervenţiei, publicat luni la prânz.

”La sosirea noastră, am constatat un impact relativ important, cu un diametru de aproximativ 50 de centimetri, care a trecut prin capota, caroseria şi rezervorul vehiculului. (…) Fie obiectul este atât de mic încât nu l-am putut găsi, fie impactul a fost atât de puternic încât obiectul s-a dezintegrat şi transformat în praf”, a declarat AFP căpitanul pompierilor Matthieu Colobert, conform News.ro.

@admirlabete #naza #europe #furyoupage #pourtoi #france #nature #ciel #meteorite #strasbourg #tiktok #asteroide #fyp #viral #fypage #sar2667 #planete ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

„A venit un obiect din spaţiu? Asta e întrebarea. Chiar şi o bilă aruncată cu mare viteză, aflată în cădere, poate face pagube. Dar rămâne de dovedit că este un obiect care provine din spaţiu”, a spus, la rândul său, un purtător de cuvânt al Poliției. (Foto: Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro