Sari direct la conținut

VIDEO Un grup de soldați ruși se ascund de o dronă kamikaze în carcasa unui blindat distrus. Detaliul ciudat dinaintea exploziei din interior

HotNews.ro
Drona kamikaze ucraineana, inainte sa intre intr-un blindat dupa niste soldati rusi, Foto: Captura video
Drona kamikaze ucraineana, inainte sa intre intr-un blindat dupa niste soldati rusi, Foto: Captura video

Imagini ciudate de pe frontul din Ucraina au apărut, din nou, pe rețelele sociale. Într-un clip video filmat dintr-o dronă se vede cum un grup de soldați ruși decid să se ascundă în carcasa unui transportor blindat care a fost avariat și a ars.

Imaginile, publicate pe rețelele sociale, arată o filmare din dronă realizată de brigada 47 ucraineană în care se vede un grup de soldați ruși care sunt în jurul unui transportor blindat care a fost distrus – a fost lovit și a ars – în timp ce o dronă kamikaze a ucrainenilor le dă târcoale.

Pe video se vede că soldații încep să se bage în carcasa blindatului distrus, probabil pentru a se ascunde sau a se refugia, în timp ce pe imagini se vede drona kamikaze care survolează zona din apropierea blindatului.

În tot acest timp, ucrainenii repoziționează drona cu care filmează și trimit drona kamikaze direct prin ușa transportorului blindat în interior unde are loc o explozie puternică.

Un element ciudat apare însă pe filmare: dintre toți soldații ruși, unul alege să rămână afară și se proptește lângă un copac în apropiere de blindat, chiar dacă pe filmare se vede că drona kamikaze survolează pe lângă acesta, aproape imposibil să nu fie detectată.

Mai mult, soldatul proptit lângă un copac pare în stare de șoc pentru că nu are nicio reacție, nici când drona kamikaze zboară prin spatele său și ar fi fost ușor de auzit, nici când are loc explozia din interiorul blindatului.

Atenție! Imagini dramatice!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro