Sari direct la conținut

Black Friday continuă pe Flip.ro, cu cele mai bune prețuri din 2023

Smile Media
Află care sunt cele mai bune oferte pe Flip.ro, Foto: flip.ro
Află care sunt cele mai bune oferte pe Flip.ro, Foto: flip.ro

Black Friday se desfășoară pe Flip.ro între 9 și 12 noiembrie și vine cu cele mai bune prețuri din an pentru 70% dintre produse. Primul startup românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, a vândut deja telefoane în valoare totală de peste un milion de euro. Așteptările sunt mari în 2023, asta pentru că anul trecut valoarea totală a vânzărilor din campania de Black Friday a fost de 2.7 milioane de euro.

Black Friday pe Flip.ro a început pe 9 noiembrie, la ora 7:00, cu reduceri mari la prețuri deja mici pentru nu mai puțin de 14.000 de produse de la producători precum Apple, Samsung, Xiaomi și Huawei.

Ofertele disponibile pe Flip.ro de Black Friday

Atunci când aleg să cumpere de pe Flip.ro, românii au la îndemână o alternativă prietenoasă atât cu mediul, cât și cu buzunarul lor pentru achizițiile de Black Friday.

Reducerile pot ajunge până la 800 de lei, iar printre ofertele disponibile pe Flip.ro se numără:

Peste 300.000 de de clienți au ales deja să aibă încredere în telefoanele și tabletele recondiționate de pe Flip.ro. Startup-ul își propune ca tehnologia performantă să fie accesibilă tuturor consumatorilor, la un preț avantajos. „Misiunea noastră este să democratizăm accesul la tehnologie de ultimă generație pentru toți consumatorii, astfel că Black Friday este ocazia cea mai potrivită de a încuraja noi clienți să încerce experiența unui telefon recondiționat, pentru a se convinge că totul, de la experiența de cumpărare, livrare, unboxing, cât și produsul în sine, sunt ca unele noi – acum la prețuri și mai avantajoase. În plus, suntem pregătiți să colectăm din piață telefoanele care nu mai sunt folosite și să convingem noi clienți să testeze vânzarea simplă și sigură pe Flip.ro”, declară George Moroianu, co-fondator Flip.

Care sunt beneficiile achiziției de pe Flip.ro?

Beneficiile cumpărării unui telefon recondiționat de pe Flip.ro sunt multiple. La fel ca în cazul telefoanelor noi, cele achiziționate de pe Flip.ro au garanție extinsă de 24 de luni. În plus, clienții au la dispoziție 30 de zile drept de retur, transport gratuit, inclusiv la EasyBox și verificarea coletului la livrare.

Cele 67 de teste de calitate hardware și software, efectuate în service-ul propriu, asigură cumpărătorii că produsul pe care îl primesc este unul ca nou, în timp ce sănătatea bateriei este de minim 85%.

Despre Flip.ro

Flip.ro este un marketplace înființat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu. În prezent, Flip este liderul companiilor de tehnologie din România care cumpără și vând telefoane recondiționate.

Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria și Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienţi și peste 9000 de companii au apelat la Flip.ro și la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou și pentru a implementa soluții care reduc impactul asupra mediului.

Articol susținut de Flip.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro