Sari direct la conținut

VIDEO Băsescu, după ce un membru al comisiei de votare nu a vrut să dea mâna cu el: ”Prostia nu poate să te deranjeze, poți doar să o compătimești”

HotNews.ro
Traian Basescu, Foto: Agerpres (editat)
Traian Basescu, Foto: Agerpres (editat)

Traian Băsescu a mers sâmbătă la vot, în cadrul referendumului privind redefinirea familiei, alături de soția sa Maria. La plecare, unul dintre membrii comisiei a refuzat să dea mâna cu fostul președinte, care a comentat „prostia nu poate să te deranjeze, poți doar să o compătimești”, potrivit Mediafax.

Fostul președinte al României a mers la urne alături de soția sa, Maria. Imediat după vot, Traian Băsescu a mers la masa comisiei și a dat mâna cu fiecare dintre membri.

Unul dintre membrii comisiei, care citea, nu a întins însă mâna. „Da, un domn care citea o carte, ce arată că și comisia e politizată. Probabil era un pesedist înrăit. Nu (nu m-a deranjat – n.r.). Prostia nu poate să te deranjeze, poți doar să o compătimești”, a spus fostul președinte.

Cel care a refuzat să îl salute pe Traian Băsescu este membru al USR.

Întrebat și cu privire la situația Elenei Udrea, fost ministru al Turismului din guvernarea PDL, arestată în Costa Rica,Traian Băsescu a refuzat să comenteze.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro