Sari direct la conținut

Droguri găsite din întâmplare. Un tânăr prins cu peste o sută de plicuri cu stupefiante, după ce și-a agresat mama

HotNews.ro
Masini de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masini de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Polițiștii au descoperit sâmbătă peste o sută de plicuri care conțineau „un praf alb” în camera unui bărbat de 36 de ani din București. Mama tânărului sunase la numărul unic de urgență 112 să ceară ajutor după ce fiul său a agresat-o.

„La data de 16 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 18.30, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unor divergențe verbale, fiul ei ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau într-un apartament, situat în Sectorul 5”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au intrat în casă având acordul persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 54 de ani.

Polițiștii l-au găsit în interiorul casei pe fiul femeii, un bărbat în vârstă de 36 ani, care era agitat și prezenta un comportament suspicios.

„În camera acestuia, au fost găsite și ridicate 105 plicuri ce conțineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv”, a transmis poliția.

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost dus la secție pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, pe numele bărbatului, fiindu-i montată și brățară de monitorizare electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiuniI de violență în familie.

Cu privire la substanțele susceptibile a avea efect psihoactiv, a fost sesizată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro