Sari direct la conținut

Trei motive scurte pentru care candidatura la prezidentiale a lui Victor Ponta este o impostura

HotNews.ro
Vlad Mixich, Foto: Cristian Stefanescu
Vlad Mixich, Foto: Cristian Stefanescu

Ascultând discursul de marţi prin care Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru preşedinţia României, mi-au sărit în ochi câteva motive clare, de necontestat, care dovedesc că această candidatură la cea mai importantă funcţie din stat este o impostură.

Conform DEX, impostorul este o „persoană care caută să înşele, profitând de necunoştinţa sau de buna-credinţă a oamenilor” – istoria politică recentă a României rezumată într-o singură definiţie.

Cele trei motive scurte pentru care candidatura la prezidenţiale a lui Victor Ponta este o impostură sunt înfricoşător de evidente, de uşor de observat:

  • Pentru că în timp ce se împăunează cu mândria de a fi român, pe contul său de Facebook apar greşeli elementare de limba română.
  • Pentru că în fiecare moment esenţial Victor Ponta aduce mulţumiri publice lui Adrian Năstase, hoţ dovedit şi aflat la puşcărie pentru că şi-a furat ţara.
  • Pentru că deşi conduce de 2 ani România, Victor Ponta ne promite din nou şcolile, spitalele şi autostrăzile pe care ni le-a mai promis o dată în 2010.

Dar cel mai important motiv, al patrulea, este că Victor Ponta este 100% progenitura, fructul clasei politice care mi-a distrus ţara în ultimii 25 de ani.

A admis-o chiar el. Fără Partid, Victor Ponta nu ar fi fost astăzi nimic.

Greşeală elementară în statusul de Facebook prin care Victor Ponta îşi lansează candidatura la preşedinţia României.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro