Sari direct la conținut

Piedone și-a reluat mandat de primar al Sectorului 5, la mai puțin de o săptămână de la eliberarea din închisoare

HotNews.ro
Piedone, eliberat din inchisoare, Foto: Inquam Photos / George Calin
Piedone, eliberat din inchisoare, Foto: Inquam Photos / George Calin

Cristian Popescu Piedone şi-a reluat marţi mandatul de primar al Sectorului 5, după ce în urmă cu mai puțin de o săptămână a fost eliberat din penitenciar, el fiind achitat în dosarul Colectiv.

Piedone a susținut că uşile primăriei vor fi „deschise pentru toată lumea”.

„În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului. Noi lucrăm pentru cetăţeni şi pentru români (…) mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, a mai susținut Cristian Popescu Piedone.

PSD și PNL au semnat luni un acord politic privind asigurarea majorității în Consiliul Local al Sectorului 5, după ce Cristian Popescu Piedone l-a schimbat din funcție pe City Managerul Rareș Hopincă(PSD), cel care i-a ținut locul cât a fost în închisoare, scrie Buletin de București.

Cristian Popescu-Piedone – condamnat definitiv de Curtea de Apel București, în mai 2022, la 4 ani închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv – a fost pus în libertate în 21 iunie, după ce a fost achitat de instanța supremă. Piedone a stat în închisoare un an și o lună, el fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis lui Piedone un recurs în casație, o cale extraordinară de atac.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro