Sari direct la conținut

Doi romani au fost condamnati la inchisoare in Marea Britanie pentru trafic de persoane si prostitutie

HotNews.ro

Un tribunal britanic i-a condamnat pe Marius Nejloveanu si pe tatal acestuia, Bogdan, la 21, respectiv 6 ani de inchisoare, pentru trafic de persoane si prostitutie, relateaza CNN. Cei doi au adus in Marea Britanie cel putin 5 femei cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani pe care le-au obligat sa se prostitueze in Manchester, Birmingham si alte orase. ​

„Tuturor femeilor li s-a promis ca vor fi ajutate sa isi gaseasca de lucru”, a precizat procurorul in timpul procesului.

Detectivul Mike Sanderson de la Politia din Manchester a declarat ca una dintre victime, in varsta de 22 de ani, ar fi avut de fapt o varsta mentala de 10 ani. „Sunt femei foarte, foarte vulnerabile. Sunt foarte imature. Nu au abilitati de adult”, a spus acesta.

Marius Nejloveanu, in varsta de 23 de ani, a fost gasit vinovat de viol, agresiune fizica, amenintari. Din relatari a reiesit ca acesta a batut una dintre femei cu o chitara pana cand s-a rupt. Femeile erau molestate frecvent.

Potrivit lui Sanderson, cei doi obtineanu aproape 20.000 de dolari pe luna, obligand cele 5 femei sa munceasca 12 ore pe zi. Exploatarea a durat mai mult de 4 ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro