Sari direct la conținut

A fost împușcată mortal după ce a greșit adresa. Cazul tragic al unei tinere de 20 de ani din SUA

HotNews.ro
Mașina politie SUA, Foto: Kyle Mazza / Zuma Press / Profimedia
Mașina politie SUA, Foto: Kyle Mazza / Zuma Press / Profimedia

​​O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal pe aleea undei case. Femeia se afla într-o mașină cu alți trei prieteni și au greșit adresa la care voiau să ajungă.

Când și-au dat seama că nu au ajuns acasă la prietenul pe care voiau să-l viziteze, au întors mașina pe alee. În acel moment, proprietarul a ieșit și a început să tragă.

„„Acesta este un caz foarte trist al unor tineri adulți care căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să o descarce”, a declarat șeriful Jeffrey Murphy, într-o conferință de presă.

El a precizat că în zona respectivă aleile sunt slab luminate, iar o confuzie de adresă e foarte probabilă. Șeriful a preciat că niciunul dintre ocupanții mașinii nu s-a dat jos din vehicul.

„În mod clar, nu exista nicio amenințare din partea nimănui în vehicul. Nu există niciun motiv ca domnul Monahan( proprietarul casei-n.r.) să se simtă amenințat”, a precizat el.

După împușcături, prietenii femeii ucise au plecat cu mașina și au sunat după ajutor, însă pentru tânara de 20 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul care a tras a fost necooperant cu poliția care a ajuns la el acasă și a refuzat să părăsească locuința. În cele din urmă el a fost arestat. (surse: Fox News, BBC)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro