Sari direct la conținut

Accesul la Maratonul București se va face în baza „Certificatului Verde” / Bucharest RUNNING CLUB va asigura costurile pentru testele rapide

HotNews.ro
Bucharest RUNNING CLUB va asigura costurile pentru testele rapide, Foto: Bucharest RUNNING CLUB
Bucharest RUNNING CLUB va asigura costurile pentru testele rapide, Foto: Bucharest RUNNING CLUB

La Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON (30-31 octombrie), vor avea acces toți alergătorii care pot prezenta un „Certificat Verde”, care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Bucharest RUNNING CLUB anunță că, în conformitate cu reglementările legale în vigoare și după analizarea situației actuale împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, la eveniment va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot prezenta „Certificatul Verde”. Acest document atestă, după caz, schema completă de vaccinare, trecerea prin boală sau rezultatul negativ al testului Covid.

„Certificatul Verde” poate fi descărcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Bucharest RUNNING CLUB va asigura gratuit testarea pentru persoanele care nu au trecut prin boală și/sau nu sunt vaccinate, pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. Testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătății, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului în cursă.

Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON este un eveniment marca #RunInBucharest, organizat de Bucharest RUNNING CLUB.

Parteneriat media

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro