Sari direct la conținut

Administratorul fast-food-ului din Capitală care oferea mâncare gratuit, amendat pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

HotNews.ro
Administratorul fast-food-ului din Capitală care oferea mâncare gratuit, amendat pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

Administratorul unui local din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei”, informează luni un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Amintim că sute de oameni au stat la coadă, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promoțiile anunțate.

Tinerii s-au înghesuit după ce reprezentanții localului au anunțat că cei care vor veni vor primi gratis un burger. În afara burgerului gratis, celor aflați la coadă li s-a promis un concurs cu premii.

Citește mai multe aici: VIDEO Coadă de sute de oameni în fața unui fast-food din centrul Capitalei, pentru burgeri gratis / Anunțul Poliției – UPDATE

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro