Sari direct la conținut

Ancheta morții regizoarei Halyna Hutchins. Alec Baldwin va preda telefonul la aproape o lună după emiterea mandatului de confiscare și percheziție

HotNews.ro
Alec Baldwin, Foto: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia
Alec Baldwin, Foto: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Un avocat al lui Alec Baldwin a declarat joi că actorul își va preda telefonul mobil ca parte a unei anchete privind împușcarea mortală a regzoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust” , dar poliția din New Mexico a spus că încă nu a primit dispozitivul, relatează Reuters.

Avocatul lui Baldwin, Aaron Dyer, a declarat că a ajuns la o înțelegere cu autoritățile din New Mexico pentru a preda telefonul după ce au fost luate măsuri pentru a proteja confidențialitatea actorului cu privire la chestiuni care nu au legătură cu ancheta „Rust”.

„Telefonul domnului Baldwin este predat săptămâna aceasta pentru anchetă”, a spus Dyer într-un comunicat. „Dl Baldwin a continuat să coopereze cu autoritățile și orice sugestie contrară este pur și simplu neadevărată”.

Comentariile au urmat unui comunicat de presă de joi al biroului șerifului din Santa Fe, în care se spunea că Baldwin nu a respectat un mandat de percheziție prin care i s-a cerut să predea telefonul și că un procuror din New Mexico lucrează acum cu avocatul actorului pentru a-l obține.

„Până în prezent, telefonul mobil nu a fost predat autorităților”, se arată în comunicatul de presă.

Detectivul din Santa Fe care conduce ancheta a obținut mandatul de percheziție în decembrie pentru a examina sms-urile, e-mailurile și alte informații de pe iPhone-ul lui Baldwin.

Baldwin a spus că ținea un revolver în mână pe platoul de filmare când acesta s-a descărcat în timpul unei repetiții în octombrie, trăgând o glonț real care a ucis-o pe regizoarei Halyna Hutchins.

Baldwin a spus că nu a apăsat deloc pe trăgaci și a negat responsabilitatea.

Procurorul din New Mexico care supraveghează cazul a spus că unele persoane care manipulau arme pe platoul de filmare se pot confrunta cu acuzații penale în legătură cu moartea lui Hutchins.

Citește și:

VIDEO Tragedie pe platourile de filmare Alec Baldwin spune că orice insinuare că nu cooperează cu anchetatorii este o prostie

Mandat de confiscare și percheziție pentru telefonul lui Alec Baldwin, după incidentul tragic de pe platoul de filmare

Armurierul filmului „Rust” dă în judecată compania de recuzită folosită de western, acuzând-o de moartea regizoarei Halyna Hutchins

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro