Sari direct la conținut

Ancheta în cazul pacientelor sedate la Spitalul Militar București, declinată de procurorii militari

HotNews.ro
La spital, Foto: Syda Productions | Dreamstime.com
La spital, Foto: Syda Productions | Dreamstime.com

Ancheta în cazul celor trei paciente ale Spitalului Militar Central din Capitală a fost declinată vineri de Parchetul Militar către Parchetul Tribunalului București, a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Militar, George Nica.

El a precizat că procurorii militari au declinat dosarul din lipsă de competență, persoana reclamată, respectiv un asistent militar, neavând calitatea de militar.

Ancheta în acest caz a fost declanșată de către procurorii militari la sesizarea spitalului, pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat, dosarul fiind in rem, a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Militar București.

Spitalul Militar din București a reclamat că un asistent al unității medicale ar fi administrat Diazepem „în cantitate” mare în cazul a trei paciente.

Libertatea a scris că incidentul ar fi avut loc vineri noapte, atunci când celor trei paciente le-ar fi fost administrat Diazepam, fără ca acest lucru să fi fost trecut în fișa de observație și nici recomandat de medici. „A fost intenționat, nu o eroare”, susțineau mai multe surse citate de ziar.

(Foto: Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro