Sari direct la conținut

Angajat al Poliției Locale Satu Mare, reținut după ce a agresat-o sexual, timp de doi ani, pe fiica de 11 ani a iubitei lui

HotNews.ro
Masina de politie , Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie , Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un angajat al Poliției Locale Satu Mare a fost reținut, fiind acuzat că timp de doi ani a agresat sexual o fată de 11 ani, care este fiica iubitei lui, scrie portalsm.ro. Reprezentanții Primăriei Satu Mare spun că bărbatul fusese declarat apt la examenul psihologic anual, la care fusese supus chiar în această lună.

Primăria Satu Mare a transmis, marți, printr-un comunicat de presă citat de Agerpres că în urmă cu o zi poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat în vârstă de 48 de ani, pentru infracțiunea de agresiune sexuală cu un minor. Acesta este angajat al Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activităţi specifice de dispecerat, precizează instituția.

Reprezentanții Primăriei Satu Mare spun că bărbatul fusese declarat apt la examenul psihologic anual, la care fusese supus chiar în această lună.

  • „De menţionat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare.
  • La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori.
  • În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliţiei Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaţilor şi ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, adaugă Primăria Satu Mare.

Bărbatul este acuzat că timp de doi ani a agresat-o sexual pe fiica de 11 ani a iubitei lui, scrie portalsm.ro. În cele din urmă, fata i-a povestit mamei, iar femeia a anunțat Poliția, bărbatul fiind reținut luni seară.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro