Sari direct la conținut

Anunțul trupei Phoenix după moartea lui Nicu Covaci

HotNews.ro
Nicu Covaci , Foto: Agerpres
Nicu Covaci , Foto: Agerpres

Colegii lui Nicu Covaci au mulțumit oamenilor pentru susținerea lor după ce fondatorul trupei legendare Phoenix s-a stins din viață vineri seară la Spitalul Județean din Timișoara.

„Va multumim mult tuturor pentru susținerea voastră…este neprețuită! Trăim clipe grele și voi ne dați putere cu fiecare gând și mesaj! În cel mai scurt timp vom anunța toate detaliile despre ceremonia de adio a lui Nicu Covaci”, se arată în mesajul formației Phoenix.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci, va fi depus la Filarmonica din Timişoara la începutul săptămânii viitoare, a anunţat sâmbătă primarul municipiului, Dominic Fritz, conform Agerpres.

„Aşa cum am promis azi noapte, revin cu detalii privind modul în care vă puteţi lua rămas bun de la Nicu Covaci. Împreună cu oamenii inimoşi din jurul lui, am stabilit că trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonică la începutul săptămânii viitoare. Vom comunica programul şi detalii cât de curând”, a precizat edilul Timişoarei, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, la Casa de Cultură va fi organizată o expoziţie foto dedicată lui Nicu Covaci şi va fi deschisă o carte de condoleanţe, iar această acţiune va fi pe o perioadă mai lungă, pentru a permite cât mai multor oameni care l-au iubit şi admirat să lase câteva gânduri în memoria lui Nicu Covaci, a anunţat Dominic Fritz.

Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, a murit vineri seara.

Presa locală și News.ro relatau sâmbătă dimineață că Nicu Covaci va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Timişoara. însă data nu a fost stabilită încă.

INTERVIURILE HotNews.ro