Sari direct la conținut

„Asistenta sexy” – Asistentele de la Chirurgie din Spitalul Judeţean Călăraşi, somate să renunțe la „uniformele mulate provocatoare și fustele scurte”

HotNews.ro
Asistenta cu ținută provocatoare, Foto: DreamsTime
Asistenta cu ținută provocatoare, Foto: DreamsTime

Asistentele medicale din Secția Chirurgie a Spitalului Judeţean Călăraşi au fost somate de către conducerea secției să nu mai vină la serviciu în „uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ţinută necorespunzătoare în mediu sanitar”.

Potrivit mesajului pe care conducerea Secției Chirurgie l-a trimis asistentelor pe WhatsApp și care a fost făcut public de jurnaliştii de la calarasipress.ro, acestea nu mai au voie să intre în secţie cu „uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ţinută necorespunzătoare în mediu sanitar”, scrie News.ro. Mesajul arată că la chirurgie există „cel puţin trei asistente în această situaţie”.

Şefa secţiei de chirurgie, Profira Stan, a declarat pentru publicația locală că este normal ca asistentele să poarte „echipamentul regulamentar”. Ea spune că şeful său i-a atras atenţia cu privire la ţinuta asistentelor.

  • „Nu aşa am învăţat la şcoală, că trebuie să avem un echipament decent, nu excentric?
  • Am constatat privirile bolnavilor, deci nu e normal ca o ţinută să nu fie regulamentară. Regulamentul nostru este fără unghii şi fără ojă, nu au ce să facă decât când sunt în concediu. (…)
  • Chiar şeful de secţie mi-a semnalat, eu nu am vrut să reacţionez chiar imediat, cu toate că constatasem, dar asta e, fetele tinere vor să-şi arate…
  • Nu sunt absurdă, chiar nu am vrut să mă iau din prima de ele, pentru că aveau impresia că am eu ceva cu tinereţea lor dar… Nu a pornit de la mine, a pornit de la privirile pacienţilor şi mi-a atras atenţia şeful de secţie şi a trebuit să iau măsuri şi să impun să se întoarcă la ţinuta regulamentară”, a declarat Profira Stan pentru jurnaliştii din Călăraşi.

Ea mai spune că nu doar în secţia de chirurgie vin la serviciu asistente îmbrăcate indecent, ci şi în alte secţii.

(foto articol © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro