Sari direct la conținut

Austriecii de la Warimpex au achizitionat hotelul Golden Tulip Sky Gate din Bucuresti

HotNews.ro

Compania austriaca Warimpex Finanz-und Beteiligungs a achizitionat 99,98 % din capitalul social al hotelului de patru stele Golden Tulip Sky Gate, situat in apropierea aeroportului Otopeni, de la actionarul majoritar Romanian American Enterprise Fund si alti doi actionari minoritari, se arata intr-un comunicat al companiei.

Partile au hotarat sa nu faca publica valoarea tranzactiei.

Hotelul a fost inaugurat in anul 2001, iar din 2005 functioneaza sub marca Golden Tulip, in baza unui contract de franciza. Unitatea ofera 108 camere si 3.000 de metri patrati de spatii de birouri, ce pot fi transformate in 70 de camere de hotel.

Golden Tulip Sky Gate se afla la doar 300 de metri de Aeroportul International “Henri Coanda” si langa Drumul National 1 (DN1), ce leaga Bucuresti de Valea Prahovei si Brasov.

“Aceasta achizitie reprezinta primul pas pe piata din Romania, ce este in continua crestere. Intentionam san e dezvoltam activitatile din Romania, in acelasi fel cum am facut-o in Cehia si Polonia”, a declarat Franz Jurkowitsch, directorul executiv al Warimpex.

Compania austriaca de dezvoltare imobiliara Warimpex detine in prezent 13 hoteluri, ce au in total peste 2.800 de camere, dar si sapte cladiri comerciale si de birouri, cu o suprafata totala de 36.000 de metri patrati, in Polonia, Cehia si Ungaria.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro